En god beslutning, der betaler sig

  • Bliv klar til fremtiden med vores nye intelligente forbrændingsteknologi, som automatisk tilpasser sig til svigende gaskvaliteter
  • Udvid dit system med vedvarende energikilder – og opvarm mere effektivt end nogensinde før
  • Tilslut din kedel nemt og praktisk via plug-and-play
  • Overvåg varmesystemet praktisk med enhedens nye design og driftskoncept
  • Skab individuel komfort i hvert enkelt rum med rumstyringen ambiSENSE

Med ecoTEC plus gaskondenserende kedel træffer du en fremtidssikker beslutning. Gennemtestet kvalitet garanterer lang holdbarhed, samtidig med at innovative funktioner øger effektiviteten. Begge faktorer bidrager til en markant reduktion af dine omkostninger.

Forbered dig på svingende gaskvaliteter

Takket være den nye gastilpasningsfunktion IoniDetect behøver du ikke længere at bekymre dig om kommende gastyper. Kedlen registrerer de svingende gaskvaliteter af sig selv og arbejder altid mest effektivt. Det vil også være tilfældet i fremtiden: for eksempel med vedvarende grøn gas.

Opgrader dit system med vedvarende energi

Den nye ecoTEC plus er en bæredygtig varmeløsning. Især i samarbejde med vores sensoCOMFORT-systemstyring kan du sætte varmesystemet op optimalt – så sparer du både på energi og varmeudgifter. Takket være den nye installationsassistent, der er integreret i styringen, er du sikker på, at kedlen altid kører med maksimal effektivitet, samtidig med at du får den bedste komfort. For at sikre øget bæredygtighed kan du også tilføje forskellige fleksible udvidelser som for eksempel vedvarende energikilder: Det fælles eBUS-sprog sikrer en lettere installation.

Fjernstyring til øget effektivitet – via plug-and-play

Der er kun få trin, du skal gennemføre, før du kan styre dit nye varmesystem, uanset hvor de befinder dig. Næsten uden noget installationsarbejde eller nogen ekspertviden kan du forbinde din nye kedel med sensoNET-internetmodulet og vores sensoAPP, så du kan administrere den, selv når du er på vej hjem. Denne mulighed er ikke kun behagelig. Den er også bæredygtig, da dit varmesystem kun kører, når du virkelig har brug for det.

Varmeovervågning, når det er bedst

Vil du gerne have fuldt kontrol, når det gælder energiforbruget? Især når du kombinerer dit system med vores sensoCOMFORT-systemstyring, har du omfattende kontrol over kedlen. Takket være den nye, strømlinede brugerflade med berøringsfølsomme elementer, bliver det endnu lettere at overvåge kedlen. Glæd dig over det moderne design og det optimerede betjeningskoncept, som sikrer en intuitiv og fejlfri drift.

Får rumbaseret styring med ambiSENSE

Hvis du ønsker individuelle temperaturer i hvert rum, anbefaler vi, at du bruger den intelligente rumstyring ambiSENSE. Du får endda mulighed for at styre hver enkelt radiator eksternt via appen. Desuden kan du for eksempel også indstille specifikke tidsvinduer. Det er ikke kun praktisk, men sikrer også, at dit varmesystem kun bruger den energi, der er nødvendig.