Spaltning af selskabet og navneskift til Nr. Søby VVS A/S

2021
2020

Godkendt VE Installatør – Varmepumper, luft til luft og luft til vand

 

25 års jubilæum i Hobby Huset Stoholm

2014
2010

Uddrag fra Fjends Folkeblad:

Nu er Brian mester i VVS

Brian Nielsen udgør det ene af tre familiemedlemmer, som i fællesskab ejer Nr. Søby VVS & Hobby Huset på Søbyvej i Højslev.

Fornylig fik han papir på sin videreuddannelse til GVS-mester.

For få uger siden kunne Brian Nielsen, medejer af Nr. Søby VVS og Hobby-Huset og tredie generation i firmaet, melde »færdiguddannet« som mester i gas, vand og sanitet.

Brian er oprindeligt uddannet som bygnings- og landbrugssmed. Allerede for seks år siden blev han medejer af Nr. Søby VVS & Maskinforretning, hvor han i en årrække har arbejdet sammen med sin far Kurt Nielsen og de efterhånden 16 VVS-folk og smede, der er tilknyttet den del af firmaet.

De seneste to år har Brian taget en videreuddannelse på deltid som GVS-mester. Det betyder, at han kan opnå autorisation og fremover selvstændigt må projektere, installere og i det hele taget varetage driften af systemer indenfor gas, varme, vand og afløb.

Uddannelsen kom i hus efter veloverstået eksamen den 22. januar, men hvis ikke heldet havde været med Brian i en arbejdsulykke få uger forinden, kunne det måske være gået helt anderledes.

– Den 12. januar var jeg så uheldig at komme i klemme, da et beslag, der låser armen på en lastbilkran, pludselig knækkede af. Jeg var alene, da ulykken skete men kunne selv lirke mig fri, og vi fik tilkaldt en ambulance. Heldigvis viste det sig ved de senere undersøgelser på sygehuset, at jeg var sluppet heldigt. Ingen indre kvæstelser men en masse knubs, blå mærker og væskeansamlinger blev det da til. Havde jeg stået blot en smule anderledes, kunne det være gået meget værre, fortæller Brian.

– Jeg kunne ikke bevæge mig ret meget den første tid efter ulykken, så jeg fik da god tid til at læse til eksamen, fortæller Brian med et smil.

Nr. Søby VVS og Hobby Huset A/S flyttes til Søbyvej 35.

Nr. Søby VVS og Maskinforretning opkøber Knudby VVS og Maskinforretning.

 

 

2009
2004

Opkøb af H+H, Søbyvej 35, Højslev.

 

I forbindelse med lovkrav og autorisation ved udførelse af arbejde med “varme & vand” tog Åge Nielsen autorisation.

1993
1992

Udvider i Stoholm med yderligere en hal og bliver nu “Trælast og Hobby Huset”

Nr. Søby Smede og Makinforretning bliver omdannet til et aktieselskab.

1990
1988

Stoholm Auto & Maskincenter overtages af Nr. Søby Smede og Maskinforretning. Starter samtidigt Byggemarked i en del af Stoholm Auto & Maskicenters bygninger.

Smeden i Hald overtages af Nr. Søby Smede og Maskinforretning. Drives af Åge Nielsen selv frem til 1997 hvor han er nød til at stoppe p.g.a. sygdom. Kunderne fulgte dog med til Nr. Søby Smede og- Maskinforretning efter lukningen.

1984
1957

Gerda og Åge Nielsen startede Nr. Søby Smede og Maskinforretning, Viborgvej 288 i Nr. Søby.