Nr. Søby VVS & Maskinforretning A/S

 

Ydelsesstørrelser:

VC 126/3-5 14 kW

VC 246/3-5 24 kW


Vi anbefaler Vaillant

ecoTEC plus, VC 126/3-5 og VC 246/3-5

Væghængt kondenserende gaskedel med kompakte mål, lav vægt - og dog stor ydelse.

Kompakt kondensationsteknik har nu et helt nyt koncept: ecoTEC plus er endnu mindre, letter og enklere at betjene. Derfor er den ikke bare et rigtig godt valg ved nybygninger, men også ved udskiftninger og moderniseringer. Den passer ind i hver en krog eller niche - og kan sågar indbygges i skabe, under trapper etc. Installationen er så enkel og hurtig, at den i sig selv allerede har sparet dig penge.

ecoTEC plus er en kraftfuld kedel - i begge ydelsesstørrelser. Det udvidede modulationsområde fra 30 - 100 % tillader den at tilpasse ydelsen endnu bedre til det aktuelle varmekrav, den forbruger mindre energi under fortløbende drift, forebygger tab på unødvendige nedlukninger og opstarter - og derved forlænges kedlens levetid også. Høj effektivitet er naturligvis et fælles træk for alle ecoTEC plus kedler. Den kondenserende effekt fra Aqua-Kondens-Systemet gør det muligt at forøge standard effektiviteten på varmtvandsdriften. Og en særlig forhøjelse af ydelsen sikres med Aqua-Power-Plus systemet.

 

ecoTEC plus kort fortalt:

 

Ydelsesstørrelser: 14 og 24 kW

Modulationsområde 30 - 100%

Op til 21% højere ydelse pga. Aqua-Power-Plus

Rustfri stål varmeveksler

Udnyttelse af kondensationsteknikken også under beholderopvarmning (Aqua-Kondens-System)

Nyt fleksibelt tilslutningskoncept (vandret/lodret)

DIA-System med oplyst symbol-display

E-bus system interface

Meget lydløs under driften

Energimærke A klassifikation

© Copyright - LBC-Consult - All Rights reserved ®

Nr. Søby VVS & Maskinforretning & Hobby Huset, Søbyvej 35, 7840 - Højslev. Tlf.: 97 53 51 13 - Vagttelefon VVS: 20 71 91 12