Måske endnu vigtigere – er den i en klasse for sig med et arbejdsområde op  til 65 °C fremløbstemperatur og sensationelle 63 °C ved lave udetemperaturer som -25 °C. Kombineret med et meget lavt lydniveau, er det, hvad vi kalder et virkeligt gennembrud i housewarming.

Den bedste luft til vand varmepumpe

Med varmepumpen F2120 har vi skabt vores bedste luft til vand-varmepumpe, der med den nyeste teknik opnår den højeste effektivitet.

Den banebrydende teknik gør, at varmepumpen kan præstere ved ekstreme temperaturer på minus 20-25 grader. Andre luft til vand varmepumper skal op omkring frysepunktet, før de kan nærme sig tilsvarende effektivitet.

God investering 

Model F2120 er særdeles overkommelig i drift, hvor den opnår en energieffektivitet (SCOP) på over 5. Dette betyder, at man får fem gange mere energi, end man tilfører under driften. Derfor kan vores til dags dato bedste luft til vand varmepumpe betale sig selv hjem på færre år en det klassiske jordvarmeanlæg.

Til alle boligstørrelser

F2120 fåes i størrelserne 8, 12, 16 eller 20. Det er dermed en model, der egner sig til alle boligstørrelser og typer. Har du fx en større virksomhed eller institution, kan varmepumpen bygges sammen i serie for opnåelse af højere ydelse.

Et gennembrud i effektivitet

Luft/vand varmepumpe med en SCOP-værdi højere end 5,0

Temperaturområde i en klasse for sig

Op til 65°C fremløbstemperatur og imponerende 63°C ved -25 °C udetemperatur

Ekstremt let at installere

Selvjusterende styring giver en optimal ”plug-and-play” installation

3-faset tilslutning på alle modeller

Optimeret for tilslutning til danske elinstallationer

Lydsvag når det gælder

Med intelligent styring holdes lydniveauet på et minimum – selv ved fuld kraft.

Varmepumpeserien F2120-serie udgør et reelt gennembrud indenfor varmepumper og giver fem gange så meget varme på årsbasis, som du betaler for – ved hjælp af den samme mængde energi.

  • Ekstremt lavt lydniveau
  • Inverter-styret kompressor, som tilpasser effekten efter varmebehov.
  • En af markedets mest effektive varmepumper
  • Elegant design

Se de tekniske specifikationer