Siden 1932 har Damixa haft en mission om at skabe tidløst design kombineret med brugbare funktioner og godt håndværk. For os er godt håndværk fundamentet for vores tilgang, som ligger dybt integreret i den måde vi tænker og udvikler vores produkter på. Vores ambition er at skabe tidløst design, som gør livet lettere for den enkelte.

Damixa er en del af den danske kulturarv. Vi har danske rødder og danske traditioner, som gennemsyrer vores produkter indefra og ud. Innovation er i vores DNA, og vores ingeniører arbejder konstant på at udvikle, forbedre og optimere vores produkter. For os er en vandhane ikke bare en vandhane, og vi har altid miljøet, designet og brugervenligheden for øje, når vi udvikler nye produkter. Vi mener, at bæredygtighed er et fælles ansvar og derfor findes vores armaturer med unikke funktioner som Koldstart, Eco Save og Eco Click.

Vi er kendte – og anerkendte – for vores smukke armaturer, som repræsenterer det ypperste inden for dansk design og kvalitet. Men vi er lige så optagede af det indvendige. Alt det, som forbrugerne ikke kan se udefra, men som er afgørende for, at armaturet virker til perfektion. År efter år.

Damixa blev i 2014 en del af svenske FM Mattsson Mora Group, som er markedsledende inden for armaturer og brusesystemer i Norden.